Home   /   KVO bedrijven   /   Waaraan moet een KVO bedrijf voldoen

Eisen aan een KVO bedrijf

Door het keurmerk wordt een strenge selectieprocedure aangehouden voordat een bedrijf zich kan aansluiten. Naast een aantal processtappen, worden bijvoorbeeld ook relevante referenties nagetrokken voor de kwaliteitsbeoordeling van reeds uitgevoerd werk. Verder zijn er nog een aantal procesmatige en controlerende waarborgen die de opdrachtgever extra zekerheid geven. Extra bijkomstigheid is dat het bedrijf een degelijke en onafhankelijke beoordeling van zijn bedrijf krijgt.

De selectieprocedure leidt tot een ondertekende overeenkomst, waarin alle relevante afspraken worden vastgelegd. De looptijd van het certificaat is telkens 1 jaar, met hieropvolgend een herbeoordeling.

Klik op de volgende link voor een verkort overzicht: KVO verkorte info Leverancier v0.2

Eisen

Alle eisen met betrekking tot de organisatie en werkuitvoering zijn verzameld in de erkenningsregeling DN14-0801. Deze omvat oa. eisen op het gebied van wettelijke verplichtingen, garantiewerkzaamheden, klachtenprocedures en financiele positie. Daarnaast dient elke deelnemer zich te houden aan de klantvriendelijke gedragscode KVO m.b.t. communicatie met de opdrachtgever, offerte- en contractvorming.

Om de kwaliteit te blijven waarborgen, vindt er minimaal 1x per jaar een structurele (her)beoordeling plaats. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zal er vanuit het KVO steeksproefsgewijs een controle op het werk plaatsvinden.

 

Volg ons op

11 dec 2015 13:38
Inspirerende gesprekken met nieuwe leden! #keurmerk #kwaliteit #onderhoud

23 mrt 2015 15:29
Trots op onze samenwerking met Royal Roofing Materials; marktleider op gebied van hoogwaardige dakmaterialen #kwaliteit #preferredsupplier

Contact

Inschrijven mailinglijst bedrijven


Ja, ik wil gratis e-mailberichten van Keurmerk Vertrouwd Onderhoud ontvangen. Bij het inschrijven van mijn bedrijf als KVO-lid, ontvang ik hiermee 50% korting op de initiële inschrijfkosten.Venster Sluiten