Home   /   Wat is KVO

Wat is Keurmerk Vertrouwd Onderhoud

Maakt kwaliteit herkenbaar

Keurmerk Vertrouwd Onderhoud ondersteunt de opdrachtgever in herkenning van kwaliteit. Het is voor de opdrachtgever in de praktijk vaak lastig om de een goede selectie te maken. Bedrijven die het keurmerk voeren onderscheiden zich op het op het gebied van professionaliteit, kwaliteit en service. Hierbij gaat het om het complete proces; alle schakels van een duidelijk offertetraject en toe te passen producten tot en met de uitvoering en oplevering van het werk zijn in duidelijk processen vastgelegd.

Zo wordt een belangrijke stap gemaakt naar transparantie en vertrouwen, kortom: duurzame klantrelaties.

Kies voor een bedrijf met het Keurmerk Vertrouwd Onderhoud. Het keurmerk staat voor onderscheid op basis van:

  • duidelijkheid
  • openheid
  • betrouwbaarheid
  • zekerheid

Win-win situatie

Doel is om alle betrokken partijen voordeel te bieden in het hele proces in de keten. Daar waar het deelnemende bedrijf oa. heldere en werkbare processen oplevert, geniet de opdrachtgever maximale ontzorging. En door het voortdurend bewaken en optimaliseren van het hele proces in de keten, biedt het Keurmerk Vertrouwd Onderhoud ook een meerwaarde voor de beheerskosten van vastgoed in welke vorm dan ook.

De keuze voor herkenbare kwaliteit van het Keurmerk Vertrouwd Onderhoud is zowel voor de leverancier als de opdrachtgever dan ook snel gemaakt.

Volg ons op

11 dec 2015 13:38
Inspirerende gesprekken met nieuwe leden! #keurmerk #kwaliteit #onderhoud

23 mrt 2015 15:29
Trots op onze samenwerking met Royal Roofing Materials; marktleider op gebied van hoogwaardige dakmaterialen #kwaliteit #preferredsupplier

Contact

Inschrijven mailinglijst bedrijven


Ja, ik wil gratis e-mailberichten van Keurmerk Vertrouwd Onderhoud ontvangen. Bij het inschrijven van mijn bedrijf als KVO-lid, ontvang ik hiermee 50% korting op de initiële inschrijfkosten.Venster Sluiten