Home   /   Wat is KVO   /   Voordelen voor het KVO bedrijf

Voordelen voor het KVO bedrijf

Door aansluiting bij het Keurmerk Vertrouwd Onderhoud kan het uitvoerende bedrijf zijn kwaliteit en professionele werkwijze krachtig kenbaar maken voor huidige en toekomstige opdrachtgevers. Zo wordt een belangrijke stap gezet naar transparantie en duurzame klantrelaties en onderscheidt hij zich duidelijk in zijn segment. Bovendien draagt elke deelnemer bij aan een positieve profilering van de bedrijfstak.

Het keurmerk biedt het bedrijf hiervoor een aantal voordelen:

  • extra professionele uitstraling
  • attentiewaarde ten opzichte van de concurrentie
  • onafhankelijke beoordeling van relevante bedrijfsprocessen
  • kostenverlaging door kostenbeheer
  • bemiddeling in geval van geschillen met de opdrachtgever
  • vermelding op de website van Keurmerk Vertrouwd Onderhoud
  • onderdeel van de kwaliteitscampagne van Keurmerk Vertrouwd Onderhoud

KVO zekerheden t.b.v. opdrachtgevers

Naast de voordelen zijn er nog een aantal waarborgen die deelnemers met het Keurmerk Vertrouwd Onderhoud kunnen geven aan opdrachtgevers en welke zeker een toegevoegde waarde hebben in het hele proces van offerte tot oplevering. Het zorgt voor een betrouwbare indruk van het uitvoerende bedrijf, waardoor de opdrachtgever een overeenkomst met vertrouwen tegemoet ziet.  De zekerheden omvatten oa. de klantvriendelijke gedragscode, waaraan de aangesloten bedrijven zich dienen te conformeren. Daarnaast heeft de opdrachtgever zekerheid van uitvoering en in voorkomende gevallen ook continuiteit van het werk en bemiddelt KVO in geval van geschillen en schades. 

Keurmerk Vertrouwd Onderhoud handelt nadrukkelijk niet in hoedanigheid van hoofdaannemer. De zekerheden gelden alleen wanneer er een geldig, ondertekend KVO Certificaat van het werk aanwezig is.

 

 

Volg ons op

11 dec 2015 13:38
Inspirerende gesprekken met nieuwe leden! #keurmerk #kwaliteit #onderhoud

23 mrt 2015 15:29
Trots op onze samenwerking met Royal Roofing Materials; marktleider op gebied van hoogwaardige dakmaterialen #kwaliteit #preferredsupplier

Contact

Inschrijven mailinglijst bedrijven


Ja, ik wil gratis e-mailberichten van Keurmerk Vertrouwd Onderhoud ontvangen. Bij het inschrijven van mijn bedrijf als KVO-lid, ontvang ik hiermee 50% korting op de initiële inschrijfkosten.Venster Sluiten